ТАНГО В ТУНЕЛА

ТАНГО В ТУНЕЛА – България, 2019, 100 мин., Драма

Режисьори: Николай Станчев, Стоян Анов
Сценарист: Златка Керемедчиева
В ролите: Николай Станчев, Йонко Димитров, Анна Банкина, Павел Владимиров, Лилия Лилова, Илия Виделинов, Златка Керемедчиева, Диляна Данева, Дойчин Мехов, Асен Караниколов

Животът на млад мъж, изоставен от родителите си – отношенията в семейството и неговата стойност, приятелството и неговата тежест, любовта и нейната сила. Филм за последствията от решенията ни и предизвикателствата, с които трябва да се преборим, за да достигнем до промяна – с посланието, че системата потиска младите хора, с въпроси за приятелствата, препятствията в живота, за мечтите.
Тони (Ники Станчев) е буен, доста често безотговорен и до голяма степен разглезен от вниманието и непрестанните грижи на своята баба (Анна Банкина), която го е отгледала сама. Той галено я нарича Маминка. Липсата на стабилно семейство и твърда ръка, тласка Тони към неподходящи и опасни компании в лицето на Ники (Йонко Димитров), с когото заедно се забъркват в абсурдни и дори опасни ситуации, но късметът ги следва и винаги успяват да се измъкнат невредими – до една съдбовна вечер, която променя живота на двамата приятели завинаги.
Метаморфозите, през които преминава Тони, са до болка познати на голяма част от хората, които заради социалният си статус многократно са били отхвърляни или поругавани. Липсата на възможност за достоен живот често ни тласка към мрачното ни Аз… Съвременна българска драма, насочена към обърканото младо поколение.
Във филма звучат авторски песни на групата „Индиго Кидс“, рапъра DenYo и певицата Веси Бонева.

ДАТА

24 авг. 2019

ЧАС

18:00

Цена

8 лв. и 6 лв.

Купи Билет

ТУК

Местоположение

Зала 5 - ФКЦ
ТУК