„Tête-à-tête“ Мултимедийна изложба

Мултимедийната експозиция „Tête-à-tête“ показва най-значимите моменти от надпреварата за “Златната палма”, която се проведе за 72-и път на Лазурния бряг тази година.

Изложбата включва видеоизображения, интервюта, фотографии, плакати и автографи от световноизвестни личности, с които се срещнаха водещата на „Канал 3“ Ивелина Кунчева и операторът Таси Асенов по време на тазгодишното издание на филмовия фестивал в Кан.

Ален Делон, Антонио Бандерас и Хавиер Бардем са само част от актьорите, които звездният екип интервюира тази година. Автограф на Моника Белучи във формата на сърце върху ризата на оператора Таси Асенов е сред експонатите в изложбата.

Оригинални плакати с автографи на актьорите от филмите „Имало едно време в Холивуд“ на Куентин Тарантино с участието на Брад Пит, Леонардо ди Каприо и Марго Роби, „Рокетмен“ на режисьора Декстър Флечър, разказващ историята на Елтън Джон, и „Матиас и Максим“ на французина Ксавие Долан също са част от звездната експозиция.

Изложбата „Tête-à-tête“ ще бъде открита в рамките на международния филмов фестивал „Любовта е лудост“ на 26 август от 19:30 ч. във фоайето пред зала 1.

ДАТА

26 авг. 2019

ЧАС

19:30